Een heerlijke tuin in 2022?

Maak nu plannen!

(Klik op de pijltjes voor de volgende foto. Klik op de foto voor een vergroting)

Wenst u in 2022 optimaal kunnen genieten van uw nieuwe of vernieuwde tuin? Begin dan zo snel mogelijk met de planvorming. 

Het beste eindresultaat van de tuinaanleg bereikt u door een een professionele tuinontwerper in te schakelen. Een tuinontwerper inventariseert uw wensen en maakt vervolgens een subliem tuinontwerp voor uw tuin met sfeervolle beplanting die bij u en uw woning past. Eventueel kan/hij of zij ook de tuinaanleg begeleiden totdat het gewenste eindbeeld ontstaat!

Een goed ontwerp is de basis voor jarenlang tuinplezier. Niet alleen voor grote tuinen, maar ook voor kleine (stads)tuinen. Wilt u meer weten of een inspirerende afspraak maken? Bezoek zijn of haar website voor meer informatie en neem daarna vrijblijvend contact op met een aangesloten tuinontwerper van uw keuze.

Het is ook mogelijk om een eerste schets van uw nieuwe tuin te laten maken via de Schetsservice (https://www.tuinontwerpervinden.nl/pg-30978-7-117273/pagina/schetsservice.html). Dit is een goede manier om te onderzoeken of er voldoende wederzijds vertrouwen is voor een volgende stap. Een schets kan door uw tuinontwerper immers ook uitgewerkt worden tot een compleet en goed tuinontwerp en beplantingsplan. Jaarlijks maken meer dan 500 mensen een afspraak met de Schetsservice!

 

>> Ik wil meer weten over tuinontwerp (http://tuinontwerpervinden.sitehand.nl/bv-30978-0/bedrijven)

©Gilbert de Jong Sfeervolle tuin met vijver en vaste planten ©Gilbert de Jong Sfeervolle tuin met vijver en vaste planten
©Gilbert de Jong Moestuin ©Gilbert de Jong Moestuin
©Gilbert de Jong Mussen op zelfgemaakte voederplank ©Gilbert de Jong Mussen op zelfgemaakte voederplank
©Gilbert de Jong SUw tuinontwerper adviseert u de mooiste tuinplanten! ©Gilbert de Jong SUw tuinontwerper adviseert u de mooiste tuinplanten!